Lager
Piwo „piwniczne” dolnej fermentacji.
Odznacza się niskim nagazowaniem, posmakiem i aromatem dębiny oraz słodu.
O ciemnobursztynowej barwie oraz naturalnej mętności.
Piwo „piwniczne” dolnej fermentacji.
Odznacza się niskim nagazowaniem, posmakiem i aromatem dębiny oraz słodu.
O ciemnobursztynowej barwie oraz naturalnej mętności.
Jasne piwo górnej fermentacji.
Gatunek popularny niegdyś w Polsce, dziś ponownie cieszący się uznaniem.
Odznacza się cytrusowymi nutami smaku i aromatu oraz miłymi słodowymi akcentami.
Lekkie ciemne piwo dolnej fermentacji. Odznacza się niską zawartością alkoholu, średnim nachmieleniem, nutami karmelowego słodowgo, kawowego smaku i aromatu. Piwo nieutrwalone i w pełni naturalne, zachwyca autentycznym, pełnym smakiem.
Słodko zbożowy aromat.
Chmielony chmielami niemieckimi Spalter Select oraz Saphir.
Piwo o świeżym, wytrawnym początku i słodkawym finiszu.
Lekka, przyjemna goryczka oraz posmak świeżo zmielonego zboża miło zaznacza się na końcu każdego orzeźwiającego łyka piwa.
Niefiltrowane, naturalnie mętne.
Na dnie butelki naturalny osad drożdżowy.
Ciemno-złota AIPA, chmielona amerykańskimi odmianami chmielu.
Odnaleźć można aromaty mango, melona, owoców leśnych.
Równomiernie narastająca przyjemna, nienachalna goryczka.
Niefiltrowane, naturalnie mętne.
Na dnie butelki naturalny osad drożdżowy.
Klasyczna IPA chmielona angielskimi odmianami chmielu.
Delikatny aromat dojrzałej pomarańczy, skórki cytryny, żywicznego mango oraz trawy cytrynowej.
Dobrze zaznaczona, wyczuwalna od początku do samego końca, pozostająca, nienachalna goryczka gorzkiej pomarańczy.
Niefiltrowane, naturalnie mętne.
Na dnie butelki naturalny osad drożdżowy.
Piwo dolnej fermentacji o smaku cytrusowym z dodatkiem soku cytrynowego.
Delikatne, orzeźwiające o niewielkiej
zawartości alkoholu, doskonałe na letnie upały.
Klasyczny, orzeźwiający Pils.
Charakteryzuje się bardzo
przyjemnym słodowym aromatem oraz półwytrawnym smakiem.
Piwo dolnej fermentacji.